023 - 5344488 info@fonts-files.nl

Wij zijn zorg

Iedere dag staan de media vol over de ontwikkelingen in de zorg. Zelden gaan die verhalen over mensen die in de zorg werken.

Dit boek gaat over mensen die elke dag klaar staan om voor een ander te zorgen. Voor mensen die graag thuis willen blijven wonen, maar daar wel hulp bij nodig hebben. Voor mensen die permanente zorg in een woonzorgcentrum nodig hebben omdat ze het alleen niet meer kunnen. En voor mensen die tijdelijk of chronisch ziek zijn.

Waarom kiezen zorgverleners voor de zorg? Wat doen ze precies? En wat doet dit werk met hen? Ouderenzorgorganisatie Zorgbalans wil met dit boek, een bundeling van openhartige verhalen en prachtige anekdotes van 98 zorggevers, zichtbaar maken wat zorg anno nu feitelijk is. De mensen die de zorg verlenen, naar voren halen. Uit waardering en trots. Want al deze zorggevers maken, ieder op hun eigen manier, het verschil voor diegenen die zorg nodig hebben. Dag in, dag uit.

Zorg is overal en niemand kan zonder. Deze verhalen zijn voor iedereen die wil weten wat zorg echt is en wat het met zorggevers doet.