023 - 5344488 info@fonts-files.nl

Techniekcampus voor de IJmond

De maakindustrie is goed voor veel werkgelegenheid. Maar een tekort aan gekwalificeerde technici dreigt. Daarom willen partijen in de regio Amsterdam/IJmond meer investeren in technisch talent. Met de oprichting van de Techniek Campus Engineering & Materials wordt vaart gemaakt met samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven.

Belangrijke spelers uit de regio Amsterdam/IJmond ondertekenden op 12 december 2013 officieel het manifest voor samenwerking rond de Techniek Campus Engineering & Materials. Hier moet alles op technisch gebied samenkomen, van basisschool-techniekprogramma’s tot hoogwaardige kennis, van stageplaatsen tot open innovatie. De campus wordt een samenwerkingsverband, waar grote bedrijven als Tata Steel, Zwart Techniek en Crown Van Gelder de drijvende kracht in zullen vormen, samen met overheden en onderwijsinstellingen.

Fonts + Files kreeg opdracht om een huisstijl te ontwikkelen die past bij de communicatiestrategie waaraan partner Intervolvement momenteel werkt. Logo, introductiefilmpje en manifest zijn voorproefjes van wat een stevige factor in de regio moet worden.